Uitvaartbegeleiding

Een goed afscheid weerspiegelt jullie liefde voor het leven. In de roes van rouw is het fijn als iemand met jullie meeloopt die het overzicht houdt en de rust bewaart. Susanne Duijvestein werkt sinds 2017 als duurzaam en holistisch begrafenisondernemer, en inmiddels is ze omringd door vele andere bezielde mensen. We staan jullie met liefde bij, zijn eerlijk over kosten en ondersteunen jullie onafhankelijk in het proces van afscheid nemen. Ook belangrijk: we werken samen met alle uitvaartverzekeraars.

Adviesgesprek

Wat Susanne allereerst kan bieden, is een adviesgesprek waarin zij jullie uitvaartwensen verkent en op basis hiervan kan adviseren over de mogelijkheden. Het gesprek duurt zo’n anderhalf uur en kan bij jullie thuis plaatsvinden of desgewenst online via Zoom. Na afloop ontvangen jullie een samenvatting van alle besproken wensen, zodat jullie dit kunnen bewaren en goed voorbereid zijn als het zover is. Ook als jullie de uitvaart zelf willen gaan regelen, of als er uiteindelijk een andere uitvaartbegeleider wordt betrokken, vormt dit gesprek een behulpzame basis om alles vorm te geven.

Kosten 129,-

Volledige begeleiding

Hebben jullie behoefte aan iemand die jullie in het hele uitvaartproces bijstaat? Susanne biedt volledige uitvaartbegeleiding, van a tot z. Van een voorbespreking tot een gesprek na afloop, van de opbaring van het lichaam tot het allerlaatste afscheid, van het maken van een kaart tot het regelen van alle benodigdheden, van het in orde maken van alle formaliteiten tot het bewaken van de kosten. Susanne staat het hele proces voor jullie klaar, helpt jullie op weg met alle keuzes en mogelijkheden en regelt alles wat nodig tegen inkoopprijs.

Kosten 2450,-

of bel bij (naderend) overlijden 0644366264

Begeleiding per uur

Weten jullie precies wat jullie willen, en zijn jullie geboren regelaars? Een uitvaart mag helemaal door jullie zelf worden vormgeven, het is namelijk niet verplicht om een uitvaartbegeleider in de arm te nemen. Het boek Uitvaart in Eigen Hand kan hier een fijne ondersteuning bij zijn. Mochten jullie toch op enkele onderdelen hulp nodig hebben, zoals bij de opbaring of de wettelijke formaliteiten, dan biedt Susanne ook op urenbasis begeleiding. Eventueel kan dit ook telefonisch op afstand.

Starttarief 175,- plus 75,- per uur

of bel bij (naderend) overlijden 0644366264

Over Susanne Duijvestein

Als begrafenisondernemer verwonder ik me over de standaardiserende commercie die heerst in de uitvaartwereld, en onze onnatuurlijke omgang met de dood. Terwijl afscheid nemen zoveel mooier kan! Samen met Saan Rashid en Sander Hagelaar laat ik hier een platform groeien voor naasten om zelfredzaamheid te versterken, natuurlijke inspiratie te vinden en eigen creativiteit aan te wakkeren.