Over ons

Een oase in de uitvaartwoestijn

In de media

Onze boodschap om de wereld van afscheid nemen te veranderen, wordt op allerlei plekken gehoord en verschijnt via allerlei media. Hier luister je podcasts met Susanne en lees je interviews terug in onder andere Radar Magazine en Algemeen Dagblad.

Meer weten over werken in de afscheidswereld?

Kennismakingsochtend met Susanne Duijvestein
Donderdag 16 februari / 30 maart / 20 april  / 1 juni / 13 juli 2023 10.00-11.30 uur online via Zoom, € 35,- (incl. btw)

Overweeg je een carrièreswitch en wil je meer weten over betekenisvol werk in de wereld van uitvaarten en de dood? Waarschijnlijk loop je dan rond met allerlei vragen over de impact op je leven, je kansen in de markt, welke opleiding je moet kiezen, het opdoen van werkervaring, twijfel tussen loondienst en ondernemerschap en de onregelmatigheid van het werk. Of heel andere vragen! Elke maand organiseert begrafenisondernemer Susanne Duijvestein een online informatieochtend voor geïnteresseerden om kennis te maken en vragen te stellen.

Kunnen we jouw onderneming op weg helpen?

Professioneel consult met Susanne Duijvestein.

Op allerlei manieren werken we aan vernieuwing van onze cultuur van de dood en afscheid nemen. Zo werken we veel samen met kunstenaars, designers en ambachtsmensen, maar ook met duurzame ondernemers in de uitvaartwereld. Loop jij rond met een mooi product of idee? Misschien kan Susanne Duijvestein iets voor je betekenen door middel van een professioneel consult. De kosten van een adviesconsult van een uur zijn 80 euro exclusief btw en hiervoor ontvang je na afloop een factuur.

Susanne inhuren als spreker

Over de dood, duurzame uitvaarten, Uitvaart in Eigen Hand

Zoek je betekenisvolle inhoud voor jouw platform of programma? Regelmatig wordt Susanne Duijvestein gevraagd voor lezingen of presentaties. Bijvoorbeeld over haar boek Uitvaart in Eigen Hand, over de dood, over rouw, over duurzame keuzes bij uitvaarten of andere onderwerpen.